Üdvözlöm a Bar-Bizt Kft. weboldalán!

1996 óta egyéni vállalkozóként foglalkozom tűzvédelemmel, majd 2000 év óta munkavédelemmel. A kft-t 2006-ban alapítottam Bar-Bizt tűz-és munkavédelmi Kft. néven.

17 évig a katasztrófavédelemnél dolgoztam, ebből 10 évet tűzoltó tiszti beosztásban.

Szolgáltatások Munkáink

A legjobb reklám az elégedett megbízó

ismerjen meg minket

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Főiskolán tűzvédelmi műszaki szakoktató (Felsőfokú szakmai és állami végzettség), majd munkavédelmi technikusi végzettséget szereztem. Minden területre megvan a képesítésem, ami tűz és munkavédelem.


2015.-ben ADR Veszélyes Áru Szállítási Biztonsági Tanácsadó végzettséget szereztem, és a Nemzeti Közlekedési hatóság által regisztrálva vagyok (Biz.szám:1994 BT.az.kód:11104). Közel 100 vállalkozásnál látjuk el a tűz és munkavédelmi feladatokat, naprakészen tartunk minden dokumentumot, folyamatosan módosítjuk azokat a változó jogszabályok szerint. A hatóságok - minősítve munkámat- még soha nem szankcionáltak egyetlen céget sem, aki velünk kötött szerződést és ez nem a személyes kapcsolatok miatt van. Minden munkahelyet havonta legalább egy alkalommal átvizsgálok, mert vallom, hogy a sűrű ellenőrzés csökkentheti a balesetek és a tűzesetek kialakulását. A tervezéstől (tűzvédelmi tervfejezet) a kivitelezésen át az üzemeltetésig mindenben „otthon” vagyok. Vállalkozásom sikere a „minden egy helyen” szlogenen alapszik. Ez azt jelenti, hogy az oktatásoktól, a vizsgáztatatáson keresztül mindent elvégzek, ezzel leveszem teljes mértékben a terhet a vezetők válláról.


Létszám, szakképzettség ismertetése:


A Bar-Bizt KFT. minden dolgozója rendelkezik a tevékenységek végzéséhez a szükséges végzettségekkel.